Паркинг Сервис

ЈП

ПЛАЋАЊЕ ПАРКИНГА СМС ПОРУКОМ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се корисници да приликом плаћања паркинг карте слањем СМС поруке закључују уговор о коришћењу услуга “Паркинг сервиса”, при чему оператери електронских комуникација иступају искључиво као заступници паркинг сервиса у поступку закључења односног уговора и наплате цене паркинг карте, те да се корисници за сва евентуално спорна питања могу обратити директно “Паркинг сервису”. Такође, обавезе корисника према “Паркинг сервису” сматраће се измиреним када корисник измири своје обавезе према оператору у погледу купљених карата.

 

УПУТСТВО

Пошаљите своју регистарску ознаку (без размака и интерпункције) на СМС број сходно зони у којој се налазите! Зоне су видно означене паркинг таблама на сваком паркиралишту.

Упишите као текст нове поруке регистарски број возила, без размака и других специјалних знакова – на пример BB123AO

Ако сте исправно послали поруку добићете повратну информацију у виду СМС поруке у којој је наведен регистарски број вашег возила, зона, износ наплаћене услуге, број ПИН-а за случај рекламације/жалбе и обавештење да се порука сачува до истека паркирања!

Плаћање услуге паркирања могуће је вршити преко свих мобилних оператера.

  • Зона I (црвена зона) – СМС – 8291
  • Зона II (жута зона) – СМС – 8292
  • Целодневна СМС за зону II (жута зона) – 8293

Ако из било ког разлога не добијете повратну информацију у виду СМС поруке – користите плаћање путем паркинг карте!

Обратите пажњу да уместо слова О у регистарској таблици BB123AO не укуцате НУЛУ јер паркирање неће бити евидентирано.

Под регистарском ознаком се подразумева словна и бројна назнака коју корисник паркиралишта уноси у текст поруке (пример BB123AO).

Не уношење словне назнаке или погрешним уносом бројне назнаке у регистарској ознаци паркирање неће бити евидентирано.

Уколико се СМС порука пошаље за погрешну зону у односу на зону у којој је дато возило са одговарајућим регистарским таблицама паркирано, овлашћено лице (контролор) неће добити информацију да је паркирање плаћено.

ПЛАЋАЊЕ ПАРКИНГА КУПОВИНОМ САТНЕ И ДНЕВНЕ ПАРКИНГ КАРТЕ

Паркинг карту можете купити у следећим објектима који имају видно истакнуто обавештење о продаји: ЈП “ББ ТЕРМ” Бајина Башта, ул. Кнеза Милана Обреновића бр. 44, Бајина Башта; СЗТР “СЛОБОДА 1”, у ул. Кнеза Милана Обреновића бр. 13, Бајина Башта  и продајни објекти Трговине ЛАЗИЋ у улици  Хаџи Мелентија бр. 9 и у улици Рајка Тадића бр. 32, Бајина Башта.

Корисник је дужан да на паркинг карти огребе годину, месец и дан у којем користи паркинг место, те сат и минут у коме је паркирање започето.

Постављање паркинг карте: корисник паркирања дужан је да видљиво истакне паркинг карту са унутрашње стране предњег ветробранског стакла возила и учини је доступном за преглед теренског контролора.

Паркинг карта се користи једнократно.